O nama

Invento Ventilacija

Poduzeće INVENTO ventilacija d.o.o. iz Zagreba osnovano je 1994. godine s ciljem da upotpuni i unaprijedi ponudu opreme za ventilaciju, klimatizaciju, grijanje i hlađenje na hrvatskom tržištu. Zapošljavamo renomirane stručnjake s dugogodišnjim iskustvom koji su sposobni za rješavanje svakodnevnih izazova iz područja struke. Ovlašteni smo distributeri i dugogodišnji zastupnici renomiranih svjetskih proizvođača klimatizacijske opreme: Salda UAB, VTS Group i BPS Clima.

Salda UAB osnovana je 1990. godine u Šiauliai, Litva. Bavi se proizvodnjom široke palete ventilatora, rekuperatorskih ventilacijskih jedinica za obiteljske kuće, proizvodne pogone i poslovne prostore te proizvodnjom najkompleksnijih modularnih i kompaktnih klima komora.

VTS Group je poljska tvrtka osnovana 1989. godine koja se bavi proizvodnjom modularnih i kompaktnih klima komora, zračnih zavjesa za komercijalnu i industrijsku primjenu te proizvodnjom industrijskih zračnih grijača/hladnjaka i destratifikatora.

BPS Clima je talijanska tvrtka osnovana 1968. godine. Ponuda ovog renomiranog proizvođača sastoji se od najšire palete ventilokonvektora na svjetskom tržištu. Paleta ventilokonvektora sastoji se od klasičnih parapetnih, kazetnih i zidnih ventilokonvektora pa sve do modularnih ventilokonvektora širokog spektra tehničkih mogućnosti.

Suradnja je rezultirala je ugradnjom opreme za klimatizaciju u čitavom nizu objekata diljem Hrvatske i inozemstva. Ulaganjem u edukaciju i razvoj naših zaposlenika pratimo kontinuirani razvoj tehnologije iz područja ventilacije, klimatizacije, grijanja i hlađenja u graditeljstvu. Naš tim stručnjaka može dati odgovore na sva Vaša pitanja i ponuditi rješenje za svaki Vaš problem. Motivirani kvalitetom i stručnošću održavamo dugogodišnju suradnju sa našim partnerima i kupcima na hrvatskom tržištu.

Pružamo najbolju uslugu te brinemo o vašem sustavu.

Brzo reagiramo na vaše zahtjeve.